Seznam

Téma:Siemens Embedded Academy
Vedoucí:Pavel Burget
Vypsáno jako:Práce v týmu a její organizace
Popis:Projekt pro Siemens Embedded Academy (SEA) se letos bude opět týkat robotického autíčka, jehož úkolem je automatická orientace v dopravní situaci (křižovatky, semafory, okolní vozidla) na modelovém prostoru vozovky. SEA vedou vývojáři s dlouholetou zkušeností z mezinárodních projektů, které řeší ve vývojovém centru Siemens v Praze. Postupy, které jsou v komerčním průmyslovém prostředí vyžadované, budou přenášet i do tohoto kurzu. Studenti budou mít možnost si tyto postupy osvojit a přesvědčí se, že dobrým technickým řešením práce na projektu zdaleka nekončí.

Studenti dostanou 3D model vozu včetně motorů a procesorovou desku STM 32F. Úkolem v kurzu bude navrhnout potřebné doplňkové obvody pro výkonové řízení, sledování semaforů, sledování vzdálenosti od vozidla před sebou apod., a samozřejmě také softwarová implementace potřebných modulů. Novinkou je 3D tiskárna, která bude v rámci SEA k dispozici přímo v laboratoři. Zájemci si tak budou moci vozítko vylepšit ať už se to týká podvozku, karoserie nebo různých "tuningových" prvků.
Jednotlivé týmy spolu musí spolupracovat, aby se dohodly na příslušných datových formátech a funkcích, které musí vozítka podporovat, aby mohla spolupracovat.

Úspěšní absolventi modulu získají certifikát Siemens Embedded Academy.

Výukový modul SEA je určen pro motivované studenty, kteří chtějí pracovat intenzivně během celého semestru.

Pokyny:Více informací na http://dce.fel.cvut.cz/siemens-embedded-academy/.

Pracovat se bude v tříčlenných skupinách.
Vypsáno dne:27.01.2017
Max. počet studentů:18
Přihlášení studenti:Adam Svoboda, David Žaitlík, Jan Holý, Kristýna Kumpánová, Nikita Litvishko, Ondřej Novák, Pavel Elis
 

Upozornění: toto je závazné přihlášení. Zrušit ho může pouze vedoucí práce