CyberSpace 2

Stále ještě hledáte vhodné téma své bakalářské či diplomové práce?

Katedra kybernetiky vás zve na CyberSpace, neformální setkání nad kávou a občerstvením, kde vám představíme některé z projektů, na nichž pracujeme a do nichž se můžete zapojit, ať už formou letní brigády nebo bakalářské či diplomové práce. Je to výborná příležitost osobně poznat vaše potenciální vedoucí či kolegy z týmu!

Na CyberSpace představíme např. výsledky v oblasti vidění pro autonomní automobily, humanoidní roboty, bezpilotní helikoptéry, prostorovou analýzu a vizualizaci proteinů, analýzu biomedicinských obrazů, nebo mobilní aplikace pro medicínu. Mezi další oblasti témat závěrečných prací patří i strojové učení a rozpoznávání, optimalizace, evoluční algoritmy, asistenční technologie, ontologie a sémantický web.

Ať už na CyberSpace přijdete nebo ne, jistě vám přijdou vhod informace o ukončení studia na naší katedře a nabídka projektů a témat katedry kybernetiky:

Pokud vás nějaké téma, tým nebo projekt řešený na katedře kybernetiky zaujaly, kontaktujte přímo zodpovědnou osobu, vašeho budoucího vedoucího, a domluvte si podrobnosti přímo s ním.

Přijďte se podívat, těšíme se na vás!

Kdy: 10. října 2018, 14:00 – 16:00
Kde: ČVUT FEL, Karlovo náměstí, budova E, 1. patro

Za obsah zodpovídá: Petra Rosická